Slide backgroundSlide thumbnail

Højt til Himlen - TÆT på Havet ..

Slide backgroundSlide thumbnail

Nyd sommeren - ved en opvarmet Pool ..

Slide backgroundSlide thumbnail

Kreative oplevelser- for børn & voksne ..

Slide backgroundSlide thumbnail

Når Grill og Hygge - Skal være en del af Ferien ..

Slide backgroundSlide thumbnail

En god Sommerferie, sjov og masser af venner ..

Kontakt SingleCamping.dk
1000 tegn tilbage
  

·     For at en Camp bliver gennemført, skal der være mindst 5 tilmeldinger. Hvis 5 tilmeldinger ikke opnås, bliver du kontaktet og du bestemmer selv om du vil afholde ferien som planlagt eller om du vil have det fulde beløb retur.

     

·     Strøm til campingvogne eller teltvogne afregnes efter forbrug, medmindre at andet er angivet under den enkelte Camp. Der er ikke gryder og pander i køkkenerne på campingpladsen medmindre at andet er angivet under det enkelte produkt.

 

·     Når man tilmelder sig en camp med børn, køber man det som en pakke der gælder typisk for 1 voksen + 2 børn. Hvis man kommer med flere børn, er det helt i orden, man betaler dog et ekstra tillæg (typisk omkring 55 kr.) pr. barn/pr. nat. Se mere præcis information under bestillingen af den enkelte camp.  

·     På flere pladser er det også muligt at tage en ven eller veninde med. Ved bestilling er det under den enkelte camp muligt at tilkøbe ekstra voksne. 

 

Anskaf Campingpas : Campingpas er obligatorisk - også ved leje af hytte, campingvogn eller telt. Har du ikke et campingpas, kan du oprette et her eller få lavet et ved ankomst. Et campingpas koster kr. 110,00 DKK og gælder for indeværende kalenderår.

 

Registrering af oplysninger

SingleCamping.dk registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand ud over pågældende campingplads.

  

Betaling

Alle priser oplyst på SingleCamping.dk er i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort i online booking eller via kontooverførsel til Danske Bank registrerings nummer : 4710 kontonummer: 10852803. Ved kontooverførsel forventes beløbet at være overført senest 3 hverdage efter bestilling til Danske Bank.

 

Informationer om handel på internettet

Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dk, www.fdih.dk.

 

Forsendelse og levering

Du vil ved betaling af ferien modtage en bekræftelse på dit køb. Bekræftelsen fremsendes via e-mail umiddelbart efter at betaling er gennemført / modtaget.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet. 

 

Reklamationsbehandling

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager en bekræftelse dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, send da en e-mail til:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Refundering af penge

Indtil 4 uger før campens start refunderes det fulde beløb dog fratrukket et administrationsgebyr på 475 kr. , efter den dag bortfalder muligheden for refundering.

FacebookTwitter

 

Singlecamping 2018 

 


 

Er du single og har du lyst til at møde andre singler på en forlænget weekend eller måske en ferieuge?

 Vi har her på siden samlet de bedste SingleCamps i Danmark, til dig der har lyst til en lidt anderledes, spændende og inspirerende ferie!